En marxa, ‘L’Empordà als aparadors’

0
684

Un total de 44 establiments participen en aquesta campanya comercial que s’allargarà durant tot l’octubre


Per tercer any consecutiu, torna la campanya de dinamització comercial «L’Empordà als apartadors», que durant tot el mes d’octubre emplenarà de vida 44 comerços de Figueres, la Jonquera, Castelló d’Empúries, Roses, Llançà, l’Escala i Cadaqués, gràcies a l’activitat de 21 productors gastroalimentaris.

La presentació d’aquesta nova edició es va fer dijous de la setmana passada al Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’entitat que organitza l’esdeveniment. El conseller delegat de Promoció Econòmica i Programa Leader, Joan Cano, va explicar que «volem ser un revulsiu per incentivar el consum de productes de proximitat i en botigues de proximitat». A la roda de premsa també es va comptar amb la presència de Lluïsa Macias, regidora de Promoció Econòmica de la Jonquera, que va assenyalar «la importància d’ajudar el petit comerç que no ho està passant bé»; mentre que Helena Solana, regidora de Promoció Econòmica de Castelló d’Empúries, va engrescar tothom no només a participar en els esdeveniments «sinó també en concursos dels diversos sortejos que es faran». D’altra banda, Sònia Sarola, regidora de Cultura de Llançà, va convidar tothom al tret de sortida de la campanya, que ha tingut lloc aquest cap de setmana al seu municipi.

CAMPANYA. Aquest 2022, ja sense restriccions per la pandèmia, «L’Empordà als aparadors» canvia el format i se centrarà a dur a terme activitats presencials als comerços participants. El funcionament és el següent: cada cap de setmana del mes d’octubre, un o dos municipis acolliran a les seves botigues al llarg de tot el dia participants tastos i mostres gastroalimentàries dels productors implicats. Les activitats es faran en horaris esglaonats de manera que els visitants puguin gaudir de totes les propostes. El tret de sortida ha estat a Llançà, aquest cap de setmana, on s’han celebrat activitats tant al Port com a la Vila. El cap de setmana del 7 i 8 serà el torn de Figueres i Roses, respectivament; el 13, 14 i 15 d’octubre l’acció es concentrarà a Figueres; el 21 i 22 d’octubre arribarà el moment de Castelló d’Empúries i Cadaqués; i la campanya finalitzarà el 28 i 29 d’octubre a la Jonquera i l’Escala.

SORTEJOS. Una altra novetat són els sortejos. El primer, a Instagram (@emporda.aparadors), que demanarà la interacció dels usuaris amb una publicació específica i sortejarà una experiència a l’Alt Empordà. I un altre, presencial, a les botigues, fins a l’1 de novembre, en el qual els participants dipositaran en urnes butlletes facilitades pels comerços participants. D’aquí en sortiran sortejos de xecs-regal de productes o serveis valorats entre 13 i 30 euros.

Aquesta campanya del Consell Comarcal té el suport dels ajuntaments i també de les diferents associacions de comerciants.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li