En marxa el nou edifici de serveis a la zona esportiva

0
1338

L’equipament permetrà acollir esdeveniments i espectacles de gran capacitat


 

Roses ha iniciat les obres d’un nou equipament a la zona esportiva del municipi. Es tracta d’un edifici de serveis higiènics annex a la pista polivalent, que cobrirà les necessitats d’aquest espai per a l’organització d’esdeveniments i espectacles de gran capacitat. Amb aquest projecte també s’aprofitarà per millorar els accessos al Camp d’Esports Municipal. L’execució d’aquestes obres té un cost de 311.360 euros i es preveu una durada aproximada dels treballs de sis mesos.

L’equipament consisteix en la construcció d’un edifici de planta baixa de 120 m2, davant de la façana est de la pista polivalent. La distribució de l’interior es farà amb quatre mòduls sanitaris, que poden funcionar independentment en funció de les necessitats de cada moment. Cada mòdul contindrà sis cabines, un bany adaptat i dos lavabos. Un altre espai es dedicarà a infermeria.

L’enderroc de la construcció destinada a control d’accessos del Camp d’Esports i de l’escala actual permetrà un millor accés al camp amb la incorporació d’una rampa. Els espais exteriors de tot el complex tindran diferents superfícies pavimentades amb formigó de color i parterres enjardinats.

CONTINUÏTAT. El 2010 es va cobrir la pista annexa al pavelló i el 2013 unes actuacions la van convertir en pista polivalent. Amb el nou edifici es reforça l’equipament.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li