En marxa el calendari de pagament

0
594

L’Ajuntament de Figueres anuncia les noves dates per abonar impostos i taxes


 

L’Ajuntament de Figueres ha fet públic el nou calendari de pagament del contribuent. A partir de l’1 de juny es poden abonar diversos impostos si no són domiciliats, i en cas de ser-ho es cobraran l’1 de juliol. Es tracta de l’impost de vehicles de tracció mecànica, la taxa de cementiris i l’impost de béns immobles. La informació es detalla a la guia del contribuent que l’Ajuntament ha editat amb les noves fases de la desescalada.

L’inici de la pandèmia per la Covid-19 va obligar el consistori a ajornar el pagament previst de les taxes i els impostos municipals. Amb l’entrada a la fase 2 s’ha creat un nou calendari amb nous terminis de pagament. Pel que fa a altres taxes i impostos, la tarifa d’escombraries, la taxa d’entrada de vehicles i guals i l’impost sobre activitats econòmiques, s’hauran d’abonar a partir de l’1 de setembre.

La guia del contribuent informa també de totes les bonificacions previstes i els requisits a complir per beneficiar-se de reduccions. Per a més informació o per conèixer altres beneficis fiscals es poden consultar les ordenances a la pàgina web www.figueres.cat o es pot contactar amb l’OMAC.

Els pagaments es poden fer per internet, amb targeta de crèdit o dèbit autoritzada o bé a través dels documents de pagament amb codi de barres a les terminals de Caixa Bank. L’altra opció més fàcil és la domiciliació.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li