Empuriabrava ofereix un cap de setmana d’activitats al 50%

0
907

Aquesta és, a grans trets, l’essència de l’Empuriabrava 50, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Castelló d’Empúries per intentar desestacionalitzar la temporada i atraure un turisme familiar de qualitat


 

Un cap de setmana en què veïns i visitants podran practicar diverses activitats d’oci a meitat de preu. Aquesta és, a grans trets, l’essència de l’Empuriabrava 50, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Castelló d’Empúries per intentar desestacionalitzar la temporada i atraure un turisme familiar de qualitat. De fet, l’any passat ja es va organitzar un cap de setmana similar que es va emmarcar en els actes de celebració del mig centenari de la marina. I tal com explica l’alcalde, Salvi Güell, «de les activitats organitzades amb motiu del 50è aniversari d’Empuriabrava, aquesta és una de les que tenen continuïtat, ja que creiem que és una bona manera de fomentar la desestacionalització i potenciar tot el nostre teixit comercial».

L’Empuriabrava 50 serà entre el 5 i el 7 d’octubre, i inclourà descomptes tant en allotjaments com en activitats de lleure, esport, culturals o de natura, entre altres. Tota la comercialització i les reserves se centralitzaran a través del web www.empuriabrava50.cat, que activarà un motor de reserves específic que inclourà tota l’oferta.

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Helena Solana, manifesta que «accions com aquestes ens permeten allargar un xic la temporada d’estiu i, a través de la campanya de comunicació, promocionar el gran actiu d’activitats d’oci i de lleures que es poden fer al nostre municipi, tant en família com en parella».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li