Empuriabrava, focus del vol indoor

0
1140

La sisena edició dels Wind Games comptaran amb els voladors locals Dani Gallego, Àlex González i David Garcia


 

L’elit del vol indoor mundial es tornarà a reunir aquesta setmana al Túnel de Vent d’Empuriabrava per disputar la sisena edició dels Wind Games. Com ja va passar l’any passat, més de 200 voladors d’arreu del món es concentraran al túnel alt-empordanès entre dijous i dissabte per tal de desvelar els nous reis voladors.

A més, a l’edició d’enguany hi haurà una novetat destacada: l’estrena d’una nova modalitat competitiva de velocitat anomenada Relay Races, que enfrontarà els equips en carreres de relleus. Aquesta disciplina, juntament amb la resta de pràctiques habituals del vol indoor, compartirà protagonisme amb el tercer Campionat FAE de vol indoor i amb una altra novetat: el primer Campionat Català de Sol Speed. D’altra banda, durant la celebració d’aquests Wind Games també es farà una marató solidària per recaptar fons per a les organitzacions Care All Fundation i l’associació Antonio Cabré.

L’AGENDA. El teló dels Wind Games s’alçarà dijous amb les primeres rondes per disciplines i les sessions classificatòries de la modalitat 2 Way Dynamic. Divendres, es continuaran fent classificatòries i eliminatòries de la mateixa modalitat i també es realitzaran rondes de la resta de disciplines: FSO, FSF, VFS, Freestyle Junior, 4 Speed, Solo Speed, Freestyle Open i Relay Races. Finalment, el dissabte serà el dia de les rondes finals: classificacions finals de 2 Way Dynamic i quarts, semifinals i finals de la resta de disciplines.

COMPETIDORS LOCALS. Entre els més de 200 voladors de tot el món n’hi haurà 3 que competiran a casa: el figuerenc Dani Gallego, el volador de Sant Miquel de Fluvià Àlex González i el rosinc David Garcia.

Gallego tindrà una destacada presència, ja que competirà en les proves de Solo Speed i en 4 Way Dynamic, on farà equip amb el seu company César Rico, el volador més ràpid del món, i amb dues joves voladores de Singapur, i també en 2 Way Dynamic, on farà parella amb Rico, un volador de Benidorm però resident des de fa anys a Empuriabrava.

Per la seva banda, Gonzàlez volarà en 4 Way Dynamic i Relay Races amb l’equip The Misfits i en 2 Way Dynamic, on farà parella amb l’anglès Luck Warren, mentre que Garcia farà parella amb la catalana Anna Cabré (2 Way Dynamic) amb l’equip Namaste WD.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li