Empuriabrava aposta pels Comediants

0
2062

La cercavila de la companyia teatral es farĂ  el dissabte 15 de juliol i comptarĂ  amb la participaciĂł de prop de 500 persones i 20 entitats del municipi


La Marina d’Empuriabrava continua celebrant el 50è aniversari durant l’estiu, i per fer-ho l’Ajuntament ha programat activitats d’alt nivell entre les quals destaca la cercavila que prepararà la companyia de teatre Els Comediants.

L’acte es realitzarà el dissabte 15 de juliol i comptarà amb la participació de prop de 500 persones i 20 entitats del municipi. La cercavila, que s’inclou dins dels actes de la Festa del Carme, porta el nom d’“Aiguabarreig de Festa” i té previst fer un recorregut pels principals carrers d’Empuriabrava, on rememoraran els grans moments viscuts durant els anys de més efervescència de la marina.

Per a la cercavila, els Comediants prepararan diferents muntatges amb elements que recordaran Empuriabrava. Serà “una cercavila espectacular” ha indicat el director artístic de la companyia, Jaume Bernadet, que ha confessat que des dels Jocs Olímpics de Barcelona no han treballat un espectacle amb tants participants.

A banda de l’espectacle teatral, l’Ajuntament ha programat activitats diverses per aquest estiu per tal de marcar l’equador de l’aniversari . Entre aquestes activitats destaquen el concert gratuït a la platja amb el grup Original Blues Brothers Band, un mapping del cinquantè aniversari, el festival Nàutic de jazz o el piromusical.

La majoria d’actes arriben quan hi ha més gent estiuejant a la marina i, per tant, durant els mesos de juliol, agost i setembre. Per al consistori, aquests actes tenen el propòsit d’aglutinar la gent i d’aconseguir que tothom gaudeixi en el marc de la marina.

Per apropar aquest ambient festiu a tots els residents del municipi, la majoria dels actes seran al carrer o a la platja, on destacaran sobretot les activitats esportives i els espectacles musicals.

“L’estiu és l’època de l’any en què Empuriabrava llueix més” ha assegurat l’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, en la presentació dels actes, on ha explicat que aquest trimestre els actes seran de caire festiu i al carrer. “Estem convençuts que els grans actes previstos seran un èxit com ho han sigut els de primavera” ha conclós Güell.

La programació de l’estiu per la celebració dels 50 anys es va presentar dijous passat, a Girona, on van assistir l’alcalde del municipi i el director artístic de la companyia.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li