Empuriabrava adapta els vols

0
865

El Túnel de Vent està actiu, però amb un ritme menor i concordant amb els requeriments marcats per la pandèmia


Empuriabrava continua volant, però amb matisos remarcables. La llum verda de les autoritats a l’esport federat va permetre el Túnel de Vent Windoor d’Empuriabrava mantenir dempeus la seva activitat, malgrat que la pandèmia de la covid-19 l’ha reduït de manera significativa. Així ho assenyala, si més no, el director de màrqueting de Windoor Realfly, Sergi Ponsa, que apunta que des del març de l’any passat la situació està essent «dura». «Nosaltres som un operador d’oci, esport i turisme, abans de confinar-nos acabàvem d’obrir el Túnel de Vent a Barcelona, a Cornellà, un projecte que vam iniciar amb molta il·lusió i que ens generava moltes expectatives. Durant aquests mesos hem hagut d’anar obrint i tancant en funció de les restriccions del Govern, i ara estem oberts, però adaptats al context: un aforament del 30% i amb totes les mesures logístiques i d’higiene que compten amb la màxima seguretat», explica Ponsa, que afegeix que hi pot haver un màxim de nou principiants en el mateix grup, amb un acompanyant per volador.

Com subratlla el responsable de màrqueting, l’efecte de la covid-19 s’ha evidenciat sobretot en la part «experiencial, la dels clients que venen a viure una experiència», que no pas en l’esportiva. «Nosaltres som un esport federat des del 2014, la qual cosa fa que siguem considerats un club esportiu, també. Això ha permès que els anomenats proflyers, els voladors professionals que venen aquí a entrenar i aprendre, hagin pogut tenir més opcions i la situació no ha estat tan restrictiva, tot i que l’activitat sempre s’ha desenvolupat amb la màxima seguretat».

BAIXADA SIGNIFICATIVA. En relació amb el ritme de les activitats, la pandèmia ha fet davallar els índexs de reserves. En aquest sentit, Ponsa recorda que el Windoor d’Empuriabrava era «el segon túnel d’Europa amb més ocupació, amb una mitjana d’11,5 hores al dia en funcionament. Això, ara, ha baixat molt, però també ens adonem que els clients, quan han pogut venir, no han deixat de fer-ho. Notem que les persones continua tenint moltes ganes de seguir gaudint d’aquest tipus d’experiències».

ELS OBJECTIUS. Després d’un 2020 atípic, el 2021 també s’augura excepcional. Per exemple, un dels esdeveniments estrella, els Wind Games, que en aquestes dates ja s’haurien d’haver celebrat, es posposaran per l’any vinent. «La situació és molt complicada, no sabem quan es podrà viatjar, i entenem que els Wind Games, que han posicionat el vol indoor a Catalunya i a Espanya, no es podran fer aquest any», ressalta el director de màrqueting.

Malgrat tot, des del Túnel de Vent empordanès es marquen objectius. En primer lloc, el que es vol «és tornar a portar l’experiència de vol a tothom», així «com donar una mica d’aire fresc a la gent després d’aquesta situació». «L’expectativa és portar el somni de volar a la gent sempre i quan les circumstàncies ho permetin», conclou Ponsa.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li