L’Escala acollirà el primer campionat català de J70

0
1264

L’esdeveniment tindrà lloc entre els dies 21 i 23 de setembre sota l’organització del club escalenc i amb la col·laboració de l’Ajuntament i Ahumados Reyes Varón


 

El cinquantè aniversari del Club Nàutic l’Escala també lluirà novetats esportives remarcables. Una d’aquestes és la que situa l’entitat alt-empordanesa com a seu del primer Campionat de Catalunya de J70, una classe que en pocs anys s’ha consolidat al país i que creix amb força temporada rere temporada.

L’esdeveniment tindrà lloc entre els dies 21 i 23 de setembre sota l’organització del club escalenc i amb la col·laboració de l’Ajuntament i Ahumados Reyes Varón. L’aposta del CN l’Escala per aquesta classe de 6,93 metres d’eslora és ferma i posa de manifest la voluntat de l’entitat d’organitzar, en un futur, un Campionat d’Espanya, així com acollir, més endavant, alguna ruta internacional.

VUIT PROVES PREVISTES. Les inscripcions al campionat català romandran obertes fins al proper 19 de setembre i el club empordanès donarà la benvinguda a les tripulacions el divendres 21.

Aquesta jornada inaugural servirà, a més, perquè els participants puguin prendre contacte amb el cap de regates per mitjà d’algunes proves d’entrenament. Pel que fa a les mànigues puntuables, un total de vuit, es faran el cap de setmana a partir de dos quarts d’una del migdia.

El dissabte dia 22, després de navegar, el club oferirà menjar als regatistes i entregarà un reconeixement als tres primers classificats provisionals de la regata. La cita acabarà diumenge amb el lliurament de trofeus.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li