Empordà als Aparadors ja té els guanyadors del concurs

0
471

Durant un mes hi han participat una setantena de comerços de sis municipis de la comarca i trenta productors gastroalimentaris o artesanals de tot l’Empordà


Èxit de la campanya «Empordà als Aparadors», que ha acabat aquest cap de setmana. La iniciativa, impulsada pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà, s’ha fet per ajudar el comerç local en el context de la pandèmia. Durant un mes hi han participat una setantena de comerços de sis municipis de la comarca i trenta productors gastroalimentaris o artesanals de tot l’Empordà.

L’ABAST. Tot i les restriccions de mobilitat i la novetat, la campanya ha arribat a més de 97.000 persones a través de les xarxes socials i ha generat 13.000 interaccions. «Empordà als Aparadors» ha consistit en posar vinils a les botigues participants amb una foto patrimonial i un producte local emmarcat. Pel que fa al concurs de fotos, s’ha fet un sorteig entre els participants que havien encertat la resposta de l’espai patrimonial. Són @encarnac94,@cansubich, @nnneus, @enriqueizquierdoabril, @montsecufiadroher i @fv_nature. Els guanyadors rebran un lot de productes de l’Empordà. Les respostes correctes eren: Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries, Ruïnes d’Empúries de l’Escala, Torre Galatea/Museu Dalí de Figueres, Castell de Requesens de la Jonquera, Illot del Castellar de Llançà i Ciutadella de Roses.

El lot per als sis guanyadors del concurs de fotos conté una quinzena de productes o serveis cedits pels participants a la campanya.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li