“Em retiro per l’edat, perquè per estat de forma encara seguiria”

0
886

El dissabte 12 va xiular a Maçanet el seu darrer partit de competició oficial, entre el SHUM i el Vilanova. Què li va passar pel cap?
Moltes coses, moltes coses bones. Era una sensació que em sortia de dins, com si m’esqueixessin la carn. Porto 33 anys en aquest món de l’arbitratge i no hi ha paraules per explicar-ho. Em vaig sentir malament, per mi mateix i per deixar l’hoquei. Ho faig per edat, ja que per estat de forma encara hi seria. Però bé, hi ha unes normes i s’han de complir.

Va ser un partit qualsevol o el va viure de forma diferent a d’altres que ha xiulat en la seva carrera professional?
Sincerament, va ser diferent. Abans del partit vaig pensar moltes coses, i haig de reconèixer que no estava al cent per cent per xiular-lo. Però bé, els dos equips em van ajudar molt, ho vaig veure. Només d’entrar a la pista em van fer el túnel, i no m’ho esperava. Realment no va ser un partit gens difícil. Després em va entrar una fredor dins del cos en pensar que s’havia acabat.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li