“Em motiva fitxar pel Team Calvo, és el primer cop que tindré moto oficial”

0
448

La temporada vinent tornaràs a disputar el Campionat del Món de Moto3, ara amb l’equip Laglisse-Team Calvo. Com valores aquest acord?
La veritat és que estic molt content. La temporada passada vam fer un bon final, amb dues segones línies i un setè lloc amb una Honda. Estic molt content per l’acord amb Laglisse, sobretot perquè és amb una moto oficial i portaré tot el que porta el campió del món.

És l’equip amb el qual el seu cosí, Maverick Viñales, va guanyar el mundial del 2013. Això el motiva o el pressiona?
Em motiva, ja que és el primer cop que aniré amb una moto oficial. Però també em pressiona, ja que és l’equip campió del món, i amb aquest equip saps que has de ser primer.

Quins seran els objectius que et marcaràs per a la propera temporada?
Anirem cursa a cursa. Cada cop que pugi a la moto treballarem per ser el més ràpid possible. Però vaja, el meu objectiu de sempre és el de ser campió del món.

Competiràs amb KTM, després d’haver-ho fet els últims anys amb Honda. Creus que al 2014 encara es veurà sobre la pista la diferència entre les dues marques que s’ha pogut veure aquestes últimes temporades?
Sí, crec que sí. KTM ha fet un molt bon treball en aquests dos últims anys, ha treballat molt, i ara no arribarà Honda i en dos mesos es posarà al nivell de KTM. Quan Honda arribi al punt on és ara KTM, aquesta treurà un altre motor, que ara està guardant, i tornarem a estar allà mateix. Crec que la KTM seguirà estant al davant.

Què representa per a tu poder fer aquest salt i passar a pilotar una KTM oficial?
Doncs representa molt. Hem treballat dos anys amb motos dolentes, i ara toca lluitar amb una de bona.

Fa uns mesos, al setembre, es va anunciar que la temporada vinent formaries part del Team Go&Fun Gresini Moto3. Què ha passat finalment per no anar a l’equip de Fausto Gresini?
Hem passat unes setmanes complicades, però al final tot ha sortit bé i hem fitxat pel millor equip del mundial. Amb Gresini tindríem una moto bona, però no era 100% oficial, pel que ens van dir quan vam trencar el contracte.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li