Els xefs amb estrella de la comarca cuinen a vuit mans

0
910

Ple absolut a l’acte gastronĂČmic central del cinquantĂš aniversari d’Empuriabrava, Nit d’Estrelles, amb cuiners de luxe i de la comarca


CastellĂł d’EmpĂșries va poder gaudir d’un sopar d’estrella literalment. Dins la programaciĂł gastronĂČmica dels actes de celebraciĂł del 50Ăš aniversari del naixement d’Empuriabrava va tenir lloc, la setmana passada, la Nit d’Estrelles. Aquest esdeveniment consistia en un sopar dissenyat especialment pels xefs amb estrella Michelin de l’Alt EmpordĂ  que sĂłn: Paco PĂ©rez, del restaurant Miramar de Llançà, que tĂ© dues estrelles; Salvador, Joan i MĂ rius JordĂ  de l’hotel EmpĂČriumde CastellĂł d’EmpĂșries, i Rafa Zafra, del restaurant Els Brancs de l’hotel Vistabella de Roses. Des del consistori castellonĂ­ asseguren que “va ser un viatge per la plana empordanesa a travĂ©s dels seus productes gastronĂČmics mĂ©s caracterĂ­stics.” L’alcalde del municipi, Salvi GĂŒell va descatar que “La gastronomia s’ha convertit en un dels pilars de la nostra oferta turĂ­stica i explica com som i d’on venim”.

Els xefs van cuinar un menĂș a vuit mans per a vuitanta comensals i van servir el sopar a a l’hotel Port Salins d’Empuriabrava. Les places es van exhaurir amb pocs dies tot i l’elevat preu del menĂș.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li