Els vigilants del Port de la Selva estrenen seu a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil

0
950

El vicepresident de la Diputació de Girona, Narcís Casassa, ha inaugurat el migdia d’aquest dissabte la nova seu de vigilants municipals del Port de la Selva, construïda en el primer pis d’una antiga caserna de la Guàrdia Civil. Els 100 metres quadrats del primer pis del número 9 de la plaça de la Constitució disposen d’una recepció, un espai per a l’atenció administrativa i arxiu, d’un espai de repòs i vestidors amb dutxes. A l’acte també hi ha assistit el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, i l’alcalde del municipi, Genís Pinard. Les obres de rehabilitació van començar a l’octubre i han comptat amb el suport econòmic de la Diputació a través de dues línies de subvenció.

La nova seu dels vigilants municipals està ubicada al primer pis de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, que fins ara estava destinada a acollir els habitatges dels agents. El projecte també ha servit per habilitar un accés a la nova seu des de la plaça Constitució. D’altra banda, la planta baixa de la caserna acull les dependències de Correus.

Les obres de rehabilitació van començar a l’octubre i han comptat amb el suport econòmic de la Diputació a través de dues línies de subvenció, una de 90.000 euros mitjançant el Pla Específic de Cooperació Municipal, i una altra de 7.500 euros del Fons de Subvencions Extraordinari. En total, 97.500 euros.

Durant la inauguració, el vicepresident de la Diputació i diputat de Cooperació Municipal, Narcís Casassa, ha destacat la voluntat de la Diputació de Girona de reforçar el seu suport a tots els ajuntaments de les comarques gironines a través de les diferents línees de subvencions. Ha incidit també especialment en els 8.200.000 euros del fons de subvencions del 2009 que l’ens supramunicipal atorgarà enguany als municipis.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li