Els vigilants de Sant Pere patrullaran durant tot l’any

0
995

De moment, assumirà el càrrec el vigilant que els últims dos estius ha exercit com a cap del servei, tot i que l’Ajuntament no descarta contractar una segona persona perquè puguin fer torns


 

L’Ajuntament de Sant Pere Pescador ampliarà el servei dels vigilants municipals a tot l’any. Fins ara els agents només patrullaven durant la temporada turística, quan la població del municipi es multiplica considerablement, però a partir d’aquest any hi haurà sempre un mínim d’un agent, mentre que a l’estiu el cos es tornarà a ampliar fins a arribar als vuit o nou.

De moment, assumirà el càrrec el vigilant que els últims dos estius ha exercit com a cap del servei, tot i que l’Ajuntament no descarta contractar una segona persona perquè puguin fer torns. A més, quan disposin del pressupost necessari també tenen previst instal·lar càmeres de videovigilància al municipi.

Aquesta aposta per millorar la seguretat és una de les novetats més destacades del pressupost municipal d’aquest 2018. Uns comptes de 3,2 milions d’euros que reserven 300.500 euros per a inversions reals. De moment, els projectes més destacats que s’executaran enguany seran la remodelació del carrer del Mar (que rebrà ajudes dels fons Feder) i la urbanització del passeig fluvial i d’algun aparcament dissuasiu (que s’emmarquen en el Pla de Foment Territorial del Turisme de la Generalitat).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li