Els veïns demanen a Güell mà dura contra les ocupacions

0
1107

Més de 250 veïns participen en una reunió amb l’alcalde de Castelló davant els fets delictius a la marina


Preocupació entre els veïns d’Empuriabrava per les ocupacions il·legals i la onada de robatoris de les darreres setmanes. Davant d’això, la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries va emetre un comunicat sobre la seguretat al municipi per les inquietuds dels ciutadans de la marina. Al mateix temps es va convocar els veïns a una reunió a l’hotel Xon’s amb l’alcalde, Salvi Güell.

A la trobada hi van assistir més de 250 veïns, que van demanar mà dura contra les ocupacions il·legals a la marina i més contundència contra els delinqüents. En aquest sentit, l’alcalde es va comprometre a prendre mesures contra les ocupacions, va insistir en mesures preventives contra diversos delictes i, a la vegada, va instar els veïns que evitin les publicacions alarmistes a les xarxes socials. Güell aposta per la instal·lació de més càmeres de seguretat, controls policials i l’elaboració d’un cens d’ocupacions il·legals. El batlle també va aprofitar per donar dades sobre actuacions de la policia local aquest 2020. En aquest mes i mig s’han fet 15 actuacions per robatori, 15 més per ocupacions d’habitatges, 24 actuacions per discussions i amenaces i 43 per alarmes de seguretat en domicilis i negocis.

La reunió amb els veïns té lloc tres setmanes després de la brutal agressió patida per un veí de 80 anys. A l’home li van robar un rellotge valorat en 100.000 €.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li