Els veïns de la Jonquera, farts de robatoris, es reuniran dilluns vinent

0
1420

Els veïns lamenten el canvi que ha patit el municipi en els últims anys, afegint-hi fets com l’ocupació d’un bloc de pisos que hi ha al costat de l’institut o la presència de drogaddictes


 

El robatori de quatre ocells en una casa del carrer Migdia de la Jonquera ha sigut la gota que ha fet vessar el got. Els veïns del municipi, farts de la sensació d’inseguretat, han decidit trobar-se dilluns que ve per debatre la situació i decidir si impulsen alguna acció.

La mobilització s’ha anat forjant mitjançant el grup de Facebook “Ets de la Jonquera si…”. Dimecres, una veïna del carrer Migdia hi va voler denunciar que, mentre ella era a Girona fent-se un tractament de quimioteràpia, uns desconeguts van entrar a la seva terrassa, que connecta amb una zona de patis interiors, i se li’n van endur quatre gàbies amb periquitos a dins, i els respectius ganxos. La dona va demanar disculpes als veïns perquè la seva gossa, que s’havia adonat de la presència d’instrusos, s’havia estat hores cridant; però també va recordar que no era el primer cop que alguns desconeguts es passejaven per aquells patis. A partir d’aquest missatge, desenes de veïns van començar a expressar la seva indignació, i van anar sortint altres casos de robatoris recents en cases d’aquell mateix carrer, i també altres zones properes.

Els veïns lamenten el canvi que ha patit el municipi en els últims anys, afegint-hi fets com l’ocupació d’un bloc de pisos que hi ha al costat de l’institut o la presència de drogaddictes. Davant d’aquesta situació, han decidit trobar-se presencialment per debatre el tema i decidir si es mobilitzen d’alguna altra manera. La reunió, que serà sense autoritats, està convocada per dilluns que ve (a les 20 h), i desenes de persones ja han confirmat que hi aniran.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li