Els trenta anys de la Funcional també es celebren a Girona

0
934

La companyia figuerenca representarà en dos espais de la Sala La Planeta, ‘La Gavina’ i’ Tres Germanes’


Després de l’èxit aclaparador de totes les representacions del projecte Casa Txekhov als escenaris de Figueres, la Funcional Teatre ha anunciat que els propers 31 d’octubre i 1 de novembre representarà de forma simultània en dos espais de la Sala La Planeta, La Gavina i Tres Germanes. Una experiència que coincideix amb la festivitat de Sant Narcís, i que diversos membres del grup valoren molt positivament i ho consideren «el millor tancament possible a un any tan emocionant i laboriós com aquest».

Aquest 2021 la companyia ha celebrat els seus 30 anys d’existència amb el seu públic, i ha anat presentant tres obres de Txèchov (La Gavina, Tres Germanes i Txèkhov En Curt) des de maig fins al mes d’octubre d’aquest any a diversos llocs emblemàtics de la ciutat de Figueres, principalment al Casino Menestral Figuerenc.

Una efemèride que per Josep Maria Cortada, un dels fundadors de la companyia «volíem compartir-ho amb el tot el públic que ens fa sempre costat, el de Figueres i també el de Girona. Agraïm a l’equip directiu de La Planeta que ens hagi tornat a fer confiança i ens hagi concedit l’honor de fer-hi teatre per Sant Narcís, que també és una festa major que sentim molt nostra des de l’Empordà».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li