Els treballs a la C-260 arriben al 65% de la seva execució

0
1729

Després de completar el calaix de formigó que va per sota l’N-II, Territori preveu que les obres acabaran a finals d’any


Les obres de desdoblament de la C-260 a Vilatenim han arribat al 65%, després que s’hagi completat la col·locació del calaix que passa per sota l’N-II. Es tracta d’una estructura de formigó construïda inicialment a uns 50 metres de la carretera, i que s’ha empès amb gats hidràulics fins a deixar-la sota el ferm, en el que ha estat una obra d’enginyeria pionera a Catalunya.

El calaix forma part de les obres de construcció del vial sud, que transcorre paral·lel a la C-260. El secretari d’infraestructures i mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, va ressaltar divendres en una visita a la zona que es tracta de l’obra “més important” que el Govern està fent a les comarques gironines. Font va explicar que les mides del calaix preveuen “l’anhelat” desdoblament de l’N-II. L’última novetat en aquest sentit, va tenir lloc fa dos mesos quan el govern espanyol va aprovar la declaració d’impacte ambiental per duplicar la carretera N-II a la zona de l’Alt Empordà, en els trams que van d’Orriols a la Jonquera.

La Generalitat calcula que les obres de la C-260 acabaran a finals d’any i serviran per millorar la mobilitat en el sector sud de Figueres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li