Els tècnics defensen l’actuació a l’entorn del Manol

0
763

El projecte dels camins dels Manol, que és a punt d’acabar, va ser la proposta més votada en els pressupostos participatius


L’equip de govern de Vilafant va organitzar una visita dies enrere a l’entorn dels camins del Manol per aclarir dubtes sobre el projecte de millora de la zona. L’oposició havia demanat en el ple que s’aturessin els treballs que consideraven una agressió mediambiental. Durant el recorregut, els tècnics van defensar el projecte dient que és totalment respectuós amb el medi. Van assegurar que les tasques de desbrossament es van fer manualment i pel que fa al moviment de terres per estabilitzar el terreny, «aquest s’ha fet amb la mínima maquinària possible».

El projecte dels camins dels Manol, que és a punt d’acabar, va ser la proposta més votada en els pressupostos participatius. S’estan millorant els camins per passejar, practicar esport i per descobrir l’espai. Hi ha prevista la instal·lació de taules i bancs fusta a quatre zones de descans. L’objectiu és facilitar l’accés a aquest indret i promoure el coneixement de l’entorn.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li