Els sindicats ajornen l’aturada i continuaran les negociacions

0
832

El secretari general de la federació de construccions i serveis de CCOO, Pau Gálvez, va explicar la setmana passada que la reunió de conciliació de dimecres passat va acabar sense acord en les reclamacions, però com a mostra de la voluntat de continuar parlant, es van emplaçar a ajornar la vaga i a tornar-se a reunir


Els sindicats convocants de la vaga d’escombraries de Figueres (CCOO i Co.bas), Ecoserveis, Fisersa i la UTE que gestiona parcs i jardins, han acordat continuar negociant i ajornar la convocatòria prevista pel 9 de desembre fins al dia 14.

El secretari general de la federació de construccions i serveis de CCOO, Pau Gálvez, va explicar la setmana passada que la reunió de conciliació de dimecres passat va acabar sense acord en les reclamacions, però com a mostra de la voluntat de continuar parlant, es van emplaçar a ajornar la vaga i a tornar-se a reunir. Podrien haver celebrat una nova trobada, però no ha transcendit. Els sindicats defensen el manteniment dels drets laborals de la plantilla i el conveni de l’any 2017. També la «unitat» dels treballadors.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li