Els Serveis Socials estrenen nova seu per millorar l’atenció

0
1746

L’Ajuntament va posar en marxa dilluns les noves dependències al carrer Sant Pau, amb un espai de 500 m2 de superfície


 

L’Ajuntament de Figueres va posar en marxa dilluns les noves dependències dels Serveis Socials, que permetran oferir una millor atenció als usuaris amb un espai de 500 metres quadrats. El trasllat a les noves dependències, situades al número 39 del carrer Sant Pau, es farà en dues fases, i en la primera ja s’hi han establert 12 dels 24 treballadors.

En la nova seu, els diferents serveis es distribueixen al llarg de la primera planta de l’edifici, de manera que queden unificades en un sol espai, en la seva major part, les oficines d’atenció a les persones, que fins ara estaven distribuïdes en diferents locals de la ciutat.

Una de les millores més importants per a l’atenció al públic és la disposició d’espais separats per a l’atenció individualitzada dels usuaris, que permet també unes millors condicions de treball.

L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, destaca que el trasllat de les dependències en aquest nou emplaçament permetrà disposar d’unes oficines de serveis en condicions, ja que les actuals eren obsoletes i no complien els requisits necessaris per poder atendre els usuaris en òptimes condicions. Felip recorda que així es finalitza un període de 10 anys, des del 2009, en què es va detectar la mancança d’aquests serveis que fins ara estaven situats al carrer del Poeta Marquina.

L’Ajuntament de Figueres va adquirir el nou local l’any 2015 i va iniciar els treballs d’adequació l’abril del 2016.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li