“Els regidors del PP tindran sempre la meva estima com a persona”

0
560

Quina sensació ha tingut aquest cop després de ser investida alcaldessa?
L’altra vegada que també em van investir alcaldessa el sentiment predominant va ser el de responsabilitat. Aquest cop el sentiment predominant ha estat el de prudència. I és realment diferent.

Quina lectura ha de tenir pels rosincs el pacte de govern amb Gent del Poble?
El pacte de govern que s’ha fet ha estat clarament amb un grup, amb un sentit sobiranista. La situació política de fa quatre anys era un altra. En aquell moment vam apostar per un acord amb les persones que ha funcionat molt bé, però hem de recordar que veníem d’un quatripartit i d’una situació molt convulsa a Roses. Ara, doncs, nosaltres defensem aquest pacte i també el Govern en minoria.

Què demana a l’oposició i en general a tots els grups del consistori?
Confiança, perquè si no, no podrem tirar endavant i sobretot no veure set regidors contra deu, sinó 17 treballant junts. Serà difícil ajuntar objectius comuns amb tots. És molt difícil, però també és cert que la cultura del pacte i del diàleg s’ha d’establir.

De moment s’han entès amb temes relacionats amb el cartipàs municipal.
Hem estat treballant per poder pactar el primer ple extraordinari que és el del cartipàs municipal i també el dels sous i les assistències a les informatives de plens i als plens. En principi hem arribat a un acord. Hem vist la necessitat de fer més reunions perquè l’oposició, entenc, ara passarà a treballar més i ja no serà la part residual d’un ple en el qual aixecaves la mà i ja està. Hi ha acord per sous i més assistències retribuïdes a l’oposició. L’únic sou que es manté és el de l’alcaldia. Hem d’entendre que treballem en un poble que no oblidem que arribem a ser 95.000 persones al mes d’agost tot i que treballem per 19.000.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li