Els regidors de CastellĂł anunciaran els regals de cortesia que rebin

0
1277

La mesura té com objectiu fomentar la transparència i apropar la institució a la ciutadania


 

El Ple de Castelló d’Empúries va aprovar el dijous de la setmana passada el Codi de conducta dels alts càrrecs de l’Ajuntament. Un instrument que recull tot un seguit de principis ètics i normes de conducta per fomentar la transparència i apropar la institució a la ciutadania. I entre altres conseqüències, comporta la publicació d’un seguit d’elements com ara un llistat dels regals de cortesia que hagin acceptat els alts càrrecs, de les invitacions a àpats o esdeveniments, els viatges o els desplaçaments pagats per altres, o tota l’agenda de l’alcalde (amb entrevistes, reunions i similars).

D’altra banda, el Ple de la setmana passada també va aprovar les contribucions especials que s’imposaran per executar les obres d’adequació de l’avinguda Marinada d’Empuriabrava. Els treballs permetran construir voreres i un sistema d’aigües fluvials al tram comprès entre Comercial Alberes i Montgrí 156, i està previst que comencin abans de finals d’any. Costaran un total de 257.275,06 euros, el 30% dels quals els aportaran els veïns, i el 70% restant (180.092,55 euros), l’Ajuntament.

A més, durant la sessió els regidors també van debatre una moció presentada per l’equip de govern de denúncia a la criminalització per part de l’aparell l’Estat espanyol dels Comitès de Defensa de la República de Catalunya (CDR).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li