Els projectes audiovisuals copsen la majoria de premis a les Beques Agita

0
1080

Tot i que ja se sabia els noms dels guanyadors de les Beques Agita -que passen per ser l’ajut artístic més important (de lluny) que s’atorga a la comarca-, no es coneixia el contingut dels projectes beneficiaris. Dimecres passat al Museu de l’Empordà, durant la cerimònia d’entrega dels premis, es va desvetllar la síntesi dels treballs guanyadors.
Segons van explicar tant el regidor de Cultura de Figueres, Josep Maria Godoy, com Anna Capella, la directora del Museu de l’Empordà, que encapçalaven el jurat de les mencions, els paràmetres que van regir la selecció eren “la qualitat del projecte presentat; la viabilitat econòmica, tècnica i gestora de la proposta; l’originalitat, innovació i contemporaneïtat, i la relació i interès del projecte per a la ciutat de Figueres i la comarca de l’Alt Empordà”. Així les coses, els seleccionats són els següents:

Lluís Galter Sánchez, pel projecte audiovisual La substància, beca de 6.000 euros. El jove director de cinema pretén explorar amb un audiovisual la rèplica xinesa que es projecta del poble de Cadaqués i que està previst que s’inauguri el proper any. Galter planteja preguntes com, quina és la substànica d’un poble? o si aquesta és exportable?

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li