Els pressupostos aniran al Ple de Figueres el 31 d’aquest mes

0
748

L’equip de govern de Jordi Masquef comptarà amb tota probabilitat amb un mínim de 10 vots positius als comptes


 

Els pressupostos municipals del 2019 es votaran en un Ple extraordinari previst per al 31 de gener. L’alcalde, Jordi Masquef, i el primer tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda, Manel Toro, ja s’han reunit amb els diferents grups municipals per consultar-los les peticions i posicionaments. De moment, ha transcendit que el PSC donaria suport als comptes. D’aquesta manera, Masquef comptaria amb almenys 10 vots (els 7 del govern i els 3 del PSC).

El PSC veuria inclòs en els pressupostos el finançament per redactar un projecte per al carrer d’Avinyonet i altres demandes relacionades amb la Guàrdia Urbana, Cultura i el nou pavelló.

El regidor de CExF, Òscar Vergés, també va ser consultat sobre els pressupostos el passat 10 de gener. Vergés, a l’espera de conèixer la proposta del govern, creu que «s’anoten demandes per sumar suports i donar una imatge de consens amb fins electoralistes». El mateix dia del contacte pels comptes del 2019, el regidor de Compromís va confirmar a l’alcalde que rebutjava la seva oferta d’entrar al govern del PDeCAT assumint Habitatge. La resta de grups tampoc no s’han pronunciat sobre les seves intencions de vot. Al Ple hi ha 21 regidors i la majoria absoluta està en els 11.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li