Els Pets, Els Catarres, Pavvla i Suu actuaran al Fòrum Romà

0
1499

Les entrades pels concerts, que tindran lloc les nits del 10 i el 12 d’agost a Empúries, ja estan a la venda


 

El festival Concerts al Fòrum Romà ha confirmat els primers noms del cartell de la sisena edició. La programació del 2019 comptarà amb les actuacions d’Els Catarres, Suu, Els Pets i Pavvla.

Els Catarres, que presentaran l’àlbum Tots els meus principis, i Suu, la jove cantant que es va donar a conèixer a les xarxes socials, pujaran a l’escenari la nit del 10 d’agost. Dos dies més tard, el 12 d’agost, serà el torn d’Els Pets, que estan de nou a primera línia després d’haver publicat el disc Som, i Pavvla, que oferirà el seu directe intimista, a partir de les cançons del treball Secretly hoping you catch me looking.

Encara queden concerts per desvelar, però el tret distintiu del festival és una programació de tres nits i l’aposta decidida per dones artistes.

El festival, organitzat per TEM produccions i el Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries, s’ha consolidat com una de les grans propostes musicals a l’Empordà. Des del 2014, s’han programat un total de 21 actuacions i n’han pogut gaudir més de 20.000 persones.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li