Els Pescadors, a la llista els millors restaurants d’Europa

0
1238

L’establiment gastronòmic de Llançà repeteix i puja posicions entre els restaurants que conformen el Top 100+ European Restaurant


 

El restaurant Els Pescadors de Llançà, fundat el 1978, forma part, per segon any consecutiu, de la llista gastronòmica internacional Opinionated About Dining (OAD) 2020. Aquest és l’únic sistema de classificació de restaurants que determina el nivell de l’experiència segons uns criteris basats en enquestes objectives, i acaba de fer públiques les seves llistes del 2020.

PUJA POSICIONS. Entre les diferents categories destaca la Top 100+ European Restaurant, on el restaurant liderat pel xef Lluís Fernández Punset i el seu equip aconsegueix la 73a posició i es consolida com a un dels millors restaurants d’Europa.

ELS PESCADORS. Es caracteritza per ser un establiment familiar de cuina marinera que combina tradició, tècnica i una selecció acurada dels productes de temporada. Aquests darrers anys el negoci està apostant per la llagosta del cap de Creus, un producte autòcton i selecte. El xef de l’establiment destaca sobretot que el reconeixement «és mèrit de tot l’equip i dels clients que ens fan confiança». A banda, detalla que si gràcies a aquesta llista «es fa difusió de la nostra terra, tot el que ajudi el sector és benvingut». 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li