Els Mossos detenen el sospitós d’una agressió sexual al passeig del Cementiri

0
1284

En menys de 48 hores els Mossos d’Esquadra van detenir el presumpte autor d’una agressió sexual que es va produir dimecres a la nit al passeig del Cementiri, la víctima de la qual hauria estat, segons diverses fonts, una dona que sortia de treballar d’una de les empreses situades en aquell vial que va des del xamfrà del carrer Progrés amb l’estació del ferrocarril fins a la Ronda Sud i que discorre paral·lel al cementiri municipal.
El jutge que instrueix el cas ha declarat el secret de les seves actuacions, ateses les circumstàncies del succés, motiu pel qual ha estat difícil confirmar alguns extrems de la notícia que durant tot el cap de setmana es va escampar per la ciutat amb versions que, en algun cas, són força distorsionades de la realitat.
A partir de fonts properes a la investigació, HORA NOVA ha pogut determinar que l’agressió sexual es va produir al capvespre de dimecres passat i l’autor seria una sola persona, tot i que en alguns moments s’ha parlat de dues. Aquesta persona, la descripció de la qual va ser facilitada als Mossos per la víctima de la violació, va permetre la seva detenció la nit de divendres. Els fets es van produir al mateix carrer i, malgrat el contingut de les diferents versions, l’agressió sexual no va anar acompanyada d’una agressió física. Tot i això la víctima va haver de ser atesa a l’Hospital de Figueres, moment a partir del qual es van activar els protocols habituals en aquest tipus de fets delictius.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li