Els malalts ingressats ja poden rebre visites

0
1156

En termes generals, s’han de seguir les indicacions següents: només s’autoritza un visitant; a l’entrada del centre, cal desinfectar-se els peus a l’estora i rentar- se les mans amb solució hidroalcohòlica; cal rentar-se les mans de manera freqüent durant l’estada; és obligatori l’ús de mascareta i mantenir la distància de seguretat amb pacients, professionals i visitants


Amb la fase 2 del desconfinament s’autoritzen les visites als pacients ingressats que no tinguin coronavirus de l’hospital de Figueres i del Centre Sociosanitari Bernat Jaume. El règim de visites per als dos centres serà diferent, atès que en el sociosanitari la fragilitat i la vulnerabilitat dels usuaris recomana més prudència.

En termes generals, s’han de seguir les indicacions següents: només s’autoritza un visitant; a l’entrada del centre, cal desinfectar-se els peus a l’estora i rentar- se les mans amb solució hidroalcohòlica; cal rentar-se les mans de manera freqüent durant l’estada; és obligatori l’ús de mascareta i mantenir la distància de seguretat amb pacients, professionals i visitants. Amb les normes, es restringeix l’espai de visita a l’habitació del pacient i no es pot anar a passadissos, sales ni altres habitacions. Finalment, el visitant no pot tenir símptomes compatibles amb la Covid-19 o conviure amb persones en règim d’aïllament domiciliari per afectació o sospita de coronavirus.

BERNAT JAUME. Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries per a aquest tipus de centres, s’estableix un sistema de cita prèvia setmanal per als visitants, que han de ser adults. Els professionals del centre contactaran amb els familiars per quedar d’acord en el dia de la setmana i l’hora en què es farà la visita. Es recomana que el visitant sigui el mateix durant un període de 15 dies.

Pel que fa al servei de l’Hospital de Dia, al llarg de la setmana que ve recuperarà l’activitat, amb un aforament màxim del 40 % per garantir la seguretat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li