Els jugadors de l’Empuriabrava s’integren al Girona United per participar en la lliga

0
850

El Kings Empuriabrava Críquet Club no participarà aquesta temporada en la lliga catalana, ja que alguns dels seus components han marxat uns mesos al Pakistan i l’equip no reuneix la xifra mínima de jugadors per competir cada setmana. Tot i això, la lliga no es quedarà sense representants de l’Alt Empordà, ja que la resta de jugadors s’han incorporat a l’United Girona CC i el primer cap de setmana d’abril començaran la temporada oficial. La unió dels castellonins amb els gironins ja es va posar de manifest l’1 de març en un amistós que els va enfrontar amb el Catalunya CC a la zona esportiva d’Empuriabrava.
Fundat el 2012 per un grup de pakistanesos residents a la zona, el Kings Empuriabrava va començar a jugar i a entrenar a la platja fins que l’Ajuntament de Castelló els va cedir un espai situat al costat del camp de futbol municipal, on entrenen i juguen els partits els diumenges al matí. “Som pocs jugadors, ja que hi ha pocs pakistanesos a la zona”, admet Tariq Mehmood, el capità del Kings Empuriabrava CC, que destaca que tots els que estiguin interessats a conèixer el críquet es poden acostar qualsevol diumenge a la zona esportiva per posar-se en contacte amb els integrants de l’equip.
Catalunya té avui un total de 48 clubs, nou dels quals estan a Girona. El Kings Empuriabrava CC és l’únic que hi ha a l’Alt Empordà. Robert Masih Nahar, vicepresident de la Federació Catalana de Críquet i president del Catalunya CC, reconeix que la situació actual de l’esport “és molt bona” i assenyala que la construcció d’un camp a Vidreres (el primer de críquet a Catalunya) és molt important per al futur: “Fa cinc anys que intentem tenir un camp propi. Teníem un projecte per fer-ne un a Santa Susanna. Costava vuit milions d’euros i teníem inversió privada, però no va poder ser per culpa de la crisi econòmica. El projecte actual no és tan gran com aquell, però comencem de zero.”

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li