Els joves valors del pàdel, a Figueres

0
2123

Les instal·lacions del Club Pàdel Indoor Figueres acullen aquests dies el Super Gran Slam de menors


 

La ciutat de Figueres es va convertir el passat cap de setmana en capital catalana de les joves promeses del pàdel, i ho continuarà essent aquest proper. En concret, la capital alt-empordanesa acull aquests dies a les instal·lacions del Club Pàdel Indoor Figueres el Super Gran Slam de menors, l’única prova del Circuit Català de Pàdel de menors que s’organitza enguany a la demarcació gironina. «És una prova de gran magnitud que, per desenvolupar-se, requereix unes instal·lacions i un equip potents. Estem molt contents que un cop més la Federació Catalana de Pàdel hagi apostat per nosaltres, això posa el club a l’altura que es mereix», explica Sergi Curto, director del Club Pàdel Indoor Figueres.

Segons Curto, la celebració d’aquest campionat posa de manifest l’aposta del club a favor de la formació. «El pàdel està creixent a tot arreu i a totes les edats, i en el cas dels més joves això és molt palpable».

En aquests moments, l’entitat compta amb una vuitantena d’alumnes a la seva escola. Des dels més petits fins als joves de 16 o 17 anys. «De ben segur que el Super Gran Slam de menors servirà de motivació als joves de l’escola i, també, pot ser un al·licient per a tots aquells nens i nenes que encara no s’han decidit a fer el pas d’aventurar-se amb el pàdel», apunta Curto abans de recalcar que el centre formatiu del Pàdel Indoor Figueres té enguany una mica més d’alumnes que l’any passat, una xifra que encara pot créixer. De totes maneres, subratlla que l’objectiu no és quantitatiu: «El que ens interessa no és el volum de joves, sinó la qualitat dels entrenaments i la gestió».

APOSTA A LLARG TERMINI. El club de Figueres té clar que la seva escola ha de ser un projecte a llarg termini. Ara bé, la fita és la formació, no l’aflorament del futur Fernando Belasteguín, que si sorgeix benvingut serà, òbviament. «Estem molt contents amb la vuitantena d’alumnes, pocs clubs del voltant tenen un gruix de joves esportistes com aquest. Ara bé, és molt aviat per dir si algun despuntarà, avui dia es va molt a poc a poc. El més important és que hi ha molt bon ambient», diu Curto.

RESULTATS. En relació amb els partits d’aquest cap de setmana del Super Gran Slam de menors, que van aplegar més de 150 jugadors, les parelles classificades pels quadres finals van ser les següents: Genís Espejo-Arnau Corminas, Héctor Álvarez-David Andrés, Víctor Murillo-Alex Escamilla i Pedro González-Albert Garcia (aleví masculí); Xavi Trepat-Àlex Tolmo, Arnau Martorell-Marc Docampo, Daniel Rodríguez-Adrian Espejo i Héctor Pino-Ot Perera (infantil masculí); Pau Flores-Javier Bertran, Gerard Gimeno-Fineas Galea, Izan Marín-Xavier Rodríguez i Fèlix Linares-Gerard Sánchez (cadet masculí), i Mar Giménez-Laia Cerro, Mireia Salvador-Noa Moraga, Ariadna Jiménez-Bruna Banyeres i Júlia Martí-Nerea Bayo (cadet femení). 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li