Els joves talents s’exhibeixen al Club Pàdel Indoor Figueres

0
1912

El club figuerenc celebrarà a partir de diumenge, i fins al dia 18, el campionat del seu 7è aniversari


 

Les instal·lacions del Club Pàdel Indoor Figueres van acollir el cap de setmana passat les rondes finals del Super Gran Slam de menors, l’única activitat d’aquestes característiques que es desenvolupa aquesta temporada a la província de Girona.

En concret, fins a Figueres hi van assistir més de 250 joves palistes repartits en cinc categories: benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior. «Durant aquests dies s’ha pogut veure el millor pàdel de menors de tot Catalunya, amb uns partits molt igualats i amb molt bon ambient», explica el director del club figuerenc, Sergi Curto. «L’objectiu d’organitzar un campionat de menors d’aquest nivell és el de motivar els jugadors de la nostra escola i també ensenyar a tothom que aquest esport està creixent molt», afegeix Curto.

EL CAMPIONAT DE L’ANIVERSARI. D’altra banda, el Club Pàdel Indoor Figueres celebrarà a partir d’aquest diumenge, 11 de novembre, i fins al dia 18 d’aquest mateix mes, el Campionat del 7è aniversari del club. El torneig amateur, el més gran que es fa a la província, estarà format per diferents categories: 5 de masculines; 3 de femenines i 3 més en modalitat mixta.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li