Els joves palistes brillen a l’Estatal

0
1582

Els competidors del CER l’Escala i el TT Tramuntana van pujar al podi al Campionat d’Espanya celebrat a Antequera


 

El Campionat d’Espanya de Tennis Taula que es va disputar la setmana passada a Antequera, Màlaga, va tenir protagonisme alt-empordanès no només per la seva nodrida representació –una trentena de palistes del CER l’Escala, el TT Tramuntana i el CTT Bàscara–, sinó també pels èxits d’alguns dels representants locals.

Així doncs, qui va arribar més lluny amb la samarreta del CER va ser l’equip sots-23 format per Joan Masip, Carlos Vedriel, Iker González i Norbert Tauler, que es va proclamar campió, i Tauler, que va vèncer en categoria infantil després de superar a semifinals a González, que va ser tercer. Tauler i González, precisament, també van imposar-se en dobles.

Per la seva banda, per part del Tramuntana van destacar les Jana Riera i Clàudia Pérez, que van proclamar-se campiones estatals en dobles infantil femení, una actuació que es va complementar amb un tercer lloc en equips.

Finalment, els jugadors del club de Bàscara que van arribar més lluny van ser les alevines Èlia Serra, cedida pel CTT Vilablareix, i Abril Vidal: per equips van arribar fins a vuitens; en dobles van arribar a la mateixa ronda i en individuals Vidal va cedir també a vuitens i Serra va caure en els 32ns.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li