Els hotelers gironins creuen que la setmana blanca els ‘perjudicarà’ perquè s’escurçarà la temporada d’estiu

0
627

(ACN).-La setmana blanca també ha tingut ressò al sector hoteler. Segons el president de la Federació d’Hostaleria de la demarcació de Girona, Antoni Escudero, aquesta setmana de vacances no els beneficiarà perquè farà que la temporada estival, que és el punt àlgid pel sector, s’escurci. ‘Si abans les famílies feien un mes de vacances a l’estiu, aquest any només tindran tres setmanes’, ha apuntat Escudero.

Escudero també ha explicat que la mitjana d’ocupació a les comarques gironines serà baixa ja que les xifres oscil·laran entre el 15 i el 30% als hotels del Gironès, Alt i Baix Empordà i Selva. El president de la Federació d’Hostaleria ha explicat, a més, que en aquesta època de l’any la majoria dels hotels de la costa estan tancats i només un 30% obren les portes.

Valoració ‘molt positiva’ per l’eliminació de la setmana blanca

Escudero ha valorat ‘molt positivament’ que el Govern de la Generalitat vulgui eliminar la setmana blanca del calendari del pròxim curs escolar. ‘No hi ha l’hàbit de fer vacances durant aquesta setmana i la conjuntura econòmica tampoc ajuda’, ha assegurat el president de la Federació d’Hostaleria a les comarques gironines.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li