Els figuerencs ja poden votar les propostes ciutadanes que s’executaran durant el 2018

0
860

Els tÚcnics municipals han seleccionat 52 projectes, el cost dels quals oscil·la entre els 5.000 i els 65.000 euros


 

Totes les persones censades a Figueres que l’1 de desembre (d’aquest 2017) haguessin fet els 18 anys poden votar des d’ahir els projectes que els ciutadans van presentar als pressupostos participats del 2017. Es tracta de 52 actuacions dividides en vuit zones que proposen bĂ sicament millorar espais pĂșblics (des de dignificar jardins i zones d’esbarjo fins a millorar enllumenats, vorers, vials o mobiliari urbĂ ). I tal com explica el regidor de ParticipaciĂł Ciutadana, Francesc Cruanyes, durant el procĂ©s de selecciĂł els tĂšcnics municipals han descartat els projectes que ja estaven pressupostats o els que eren massa cars, i tambĂ© aquells que requereixen un estudi global d’implantaciĂł a tota la ciutat, com ara les zones d’higiene canina (que l’Ajuntament ja treballa al marge d’aquesta iniciativa).

En total, els pressupostos participats d’aquest 2017 tenen una partida de 750.000 euros per invertir, i les propostes validades oscil·len entre els 5.000 i els 65.000 euros [vegeu-les totes a dalt]. Tots els votants podran votar projectes de totes les zones, i cada Ă rea tindrĂ  un pressupost assignat; Ă©s a dir, que amb la partida destinada a aquests projectes s’executaran actuacions a totes les zones.

Els figuerencs tenen fins al 24 de desembre per votar, i l’Ajuntament donarà a conùixer les propostes guanyadores al gener. Els projectes s’executaran al llarg del 2018.

Leave a Reply

Sigues el primer a comentar!

Notificar-li
avatar
wpDiscuz