Els decomisos del top manta es multipliquen per quatre

0
700

La Policia Local de Roses ha fet un total de 2.532 serveis aquest estiu en els àmbits de la seva competència


 

L’Àrea de Seguretat Ciutadana de Roses va presentar la setmana passada la memòria de les actuacions de la Policia Local durant els mesos d’estiu. Destaca la lluita contra la venda ambulant, amb 164 actuacions realitzades en aquest àmbit. Això porta a comparar les dades amb les de l’any passat i en aquesta ocasió s’ha quadruplicat la xifra de productes intervinguts en el top manta. En total va haver-hi 18.881 decomisos enfront dels 4.173 del 2018.

Aquest augment s’explica pel canvi d’estratègia fixat: minimitzar la rendibilitat dels venedors i garantir la seguretat i la integritat de veïns, dels agents policials i dels mateixos manters.

Tant el regidor de Seguretat, Joan Plana, com l’alcaldessa, Montse Mindan, destaquen les dades però no es vol donar una valoració «triomfalista» de la campanya contra el top manta. Es destaca també que tot i els bons resultats la solució per erradicar el fenomen és «encara llunyana».

Pel que fa al nombre serveis realitzats, la policia de Roses en va efectuar 2.532 en els diferents àmbits de la seva competència. A fi i efecte que la ciutadania tingui coneixement d’aquesta informació, les dades s’han difós pel web municipal i les xarxes socials. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li