Els Consells Comarcals de l’Alt i Baix Empordà programen 45 visites als espais medievals

0
995

S’ha demanat a ajuntaments que programin les activitats de manera que es puguin garantir les condicions de restriccions i d’higiene així com distàncies de seguretat previstes


 

Per sisè any consecutiu, els consells comarcals de l’Alt i Baix Empordà ofereixen, entre el dia 11 de juliol i el dia 13 de desembre, 26 visites guiades a l’Alt Empordà i 19 al Baix Empordà, amb un preu mai superior als 5 euros. Fins a 45 propostes de visites guiades a través dels espais medievals, amb l’objectiu que els turistes i el públic en general tinguin la possibilitat de conèixer la zona, incloent-hi els entorns que sovint no disposen de visites guiades convencionals o que tenen un accés complicat.

A causa de les modificacions pel coronavirus, el calendari de propostes no només s’ha vist desplaçat, sinó que també s’ha elaborat comptant amb la incertesa relativa que es pugui trobar en algunes dates. Per aquest motiu s’ha demanat a ajuntaments que programin les activitats de manera que es puguin garantir les condicions de restriccions i d’higiene així com distàncies de seguretat previstes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li