Els comptes del 2018, aprovats definitivament

0
932

El pressupost ascendeix a 56,57 milions d’euros, 5,2 dels quals es destinaran a inversions


 

L’equip de govern de Figueres del PDeCAT ha aconseguit aprovar definitivament el pressupost per al 2018 amb majoria absoluta. Tot i que la formació governa en minoria -amb només cinc dels 21 regidors del plenari- els comptes han tingut el suport d’ERC, del PP i dels tres regidors no adscrits (els dos exregidors d’Unió Manel Toro i Núria Galimany i l’exregidor popular Diego Borrego).

L’aprovació dels comptes per a aquest any va tenir lloc durant el Ple extraordinari de dijous passat. El PSC, Cs i els cupaires han mantingut el vot negatiu que ja van emetre a l’aprovació inicial, i el regidor de Compromís s’ha tornat a abstenir. L’acord majoritari ha evitat que l’alcaldessa, Marta Felip, se sotmetés a una qüestió de confiança, tal com va anunciar que faria si els comptes no s’aprovaven.

El pressupost ascendeix a 56,57 milions d’euros, 5,2 dels quals es destinaran a inversions. Entre les principals propostes fruit de l’acord, hi ha una partida de 200.000 euros per comprar un pis on va viure Salvador Dalí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li