Els comerciants demanen més seguretat i millores en l’aparcament i la circulació

0
1100

L’associació Comerç Figueres ha elaborat el seu full de ruta per als propers anys. Durant la passada tardor es van celebrar diverses reunions amb els seus associats -n’hi van participar més d’un centenar- i amb motiu de la Nit del Comerç es va donar a conèixer públicament amb l’objectiu de presentar-lo als grups municipals i que incorporin el major nombre possible de les seves propostes en els seus programes electorals de cara a les eleccions de l’any vinent.
L’aparcament i la circulació són les principals reivindicacions dels comerciants que veuen com, mandat municipal rere mandat municipal, no s’aporten prou solucions en aquest àmbit. Segons ha explicat el president de Comerç Figueres, Jordi Rotllan, “les nostres propostes passen per oferir més places d’aparcament dissuasiu gratuït. Per una banda, als dos solars disponibles al carrer Rec Arnau, al costat de l’actual aparcament, ja que no s’hi construirà durant molts anys i per l’altra, condicionar l’espai situat a l’altre costat de la via del tren a la zona dels Fossos. També demanen l’aprofitament de solars buits al centre com és el cas del carrer Migdia”.
Pel que fa als aparcaments de pagament, Comerç Figueres considera que cal ampliar els del Garrigal i plaça Catalunya i que els autobusos que es dirigeixen al Museu Dalí tinguin un baixador al costat de l’equipament cultural, però que estacionin a la carretera de Llança i recullin la gent a la plaça Tarradellas. També proposa ampliar la zona blava o verda a la Creu de la Mà, González de Soto, Col·legi i segon tram del carrer Peralada però que, en general, es controlin els preus a causa de l’actual conjuntura econòmica.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li