Els centres cívics recuperen l’activitat prepandèmica

0
527

Segons fonts municipals, la programació prevista per al 2022 «està plantejada per oferir activitats diverses per a totes les edats»


L’Ajuntament de Figueres ha presentat la programació dels centres cívics municipals pel primer semestre del 2022, que recupera el volum d’activitat prepandèmia. Segons fonts municipals, «està plantejada per oferir activitats diverses per a totes les edats»; des de conferències i tallers fins a classes i activitats variades, passant per exposicions d’art o jocs per als més petits. Concretament, a la Creu de la Mà s’hi faran activitats relacionades amb ball, dansa i gimnàstica, així com diverses modalitats de ioga i pilates. També s’hi impartiran píndoles informàtiques, tallers d’arts plàstiques, un espai de dibuix i pintura, classes d’anglès per viatjar, tallers dedicats a habilitats i recursos per a una vida més saludable, i espais infantils i juvenils (amb classes de robòtica, d’anglès i espais de suport educatiu).

Al Joaquim Xirau, també s’hi faran activitats de ball, dansa i gimnàstica, tallers de sabons naturals i de bàlsams amb olis essencials, classes d’italià i d’anglès, o tallers d’habilitats i recursos. A l’aula gastronòmica hi ha programats diversos tallers de cuina i a l’espai infantil juvenil es podrà assistir a activitats de tota mena pels joves. També hi haurà tres mòduls centrats en el nivell mitjà d’informàtica i comunicació, i una programació paral·lela per a persones majors de 60 anys.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li