Els Castells de Querroig i Quermançó dibuixats per cent-trenta nens i nenes

0
773

Els dibuixos el·laborats durant aquesta edició de totes les escoles i casals que hi han pres part es poden veure en línia a través del blog www.querroig.canalblog.com


Cent-trenta nens i nenes de Banyuls, Cervera, Portbou, Llançà i Vilajuïga han participat en el concurs transfronterer de dibuix organitzat pels Amics dels castells i torres de Querroig i Quermançó, amb la col·laboració dels ajuntaments i dels casals durant aquest estiu, i que ha acabat en els darrers dies. El certamen animava a la mainada a imaginar i a posar sobre el paper torres de vent i construccions de castells a l’aire. Aquest certamen és una mostra de l’agermanament cultural existent entre els castells de Querroig i Quermançó.

Tots els joves participants van rebre com a regals retoladors i quaderns bilingües per poder pintar la història sobre Els cavallers catalans. Els dibuixos elaborats durant aquesta edició de totes les escoles i casals que hi han pres part es poden veure en línia a través del blog www.querroig.canalblog.com.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li