Els càmpings locals, a l’elit

0
1727

Cinc càmpings de la comarca van ser premiats als Països Baixos, mentre que quatre establiments van repetir reconeixement, també, a Alemanya


Els càmpings alt-empordanesos continuen sumant guardons arreu, uns premis que els situen entre els millors d’Europa i que avalen la seva qualitat i excel·lència. Un dels darrers reconeixements ha tingut lloc a Utrecht, als Països Baixos, on en el marc de la fira Vakantiebeurs cinc càmpings de la comarca han estat guardonats aquest gener amb els prestigiosos TopCamping –en categoria de 5 estrelles– concedits per l’ANWB, una associació holandesa amb 4,5 milions de famílies associades. En concret, els establiments locals premiats han estat La Ballena Alegre, Las Dunas, l’Àmfora i Aquarius, de Sant Pere Pescador, i Laguna, de Castelló d’Empúries. Als càmpings alt-empordanesos els han acompanyat les també instal·lacions gironines de Les Medes, a l’Estartit, i Sandaya Cypsela Resort, a Pals. Els 7 càmpings de la demarcació representen el 45% dels reconeixements que s’han entregat a Catalunya (15), mentre que a tot l’estat se n’han lliurat 18.

PREMIS A ALEMANYA. Quatre d’aquests càmpings de la comarca, l’Àmfora, Aquarius, La Ballena Alegre i Las Dunas, també han estat distingides recentment a Stuttgart, a Alemanya, amb el reconegut guardó Superplatz 2020, que concedeix el club d’automobilistes ADAC, el més nombrós del país amb un total de 20 milions de famílies associades. En aquest mateix emplaçament, La Ballena Alegre va ser finalista en la categoria de Millor càmping amb consciència sostenible i ambiental d’Europa, mentre que l’Àmfora ho va ser en la categoria de Millor càmping en digitalizació i màrqueting online.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li