Els cĂ mpings esperen obrir a mitjans de juny

0
1040

Segons subratlla el president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, les restriccions que obliguen a tenir alguns serveis tancats compliquen reprendre l’activitat


«Calculem que durant el mes de juny es posaran en marxa pràcticament tots els càmpings gironins». Ho confirma el president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, que fixa la segona quinzena del mes que ve per a la represa de l’activitat. L’entrada de la regió sanitària de Girona a la fase 1 ja els hauria permès obrir dilluns passat, però de moment pràcticament ningú ho ha fet. Segons subratlla Gotanegra, les restriccions que obliguen a tenir alguns serveis tancats compliquen reprendre l’activitat. A més, però, també remarca que per al sector és «clau» i «imprescindible» tenir un calendari precís sobre quan es permetran els moviments interprovincials i, sobretot, quan podran arribar turistes europeus. En aquest sentit, Gotanegra exposa que alguns clients fidelitzats mantenen la reserva «a l’espera» de confirmar si podran venir de vacances.

Mentrestant, però, l’associació ja ha avançat que aquesta temporada oferiran un assessorament personalitzat i un suport continuat als càmpings de la comarca per ajudar a generar la confiança dels turistes i garantir el compliment òptim de totes les mesures d’higiene i seguretat. En el marc de la iniciativa WeCare –que es va posar en marxa la setmana passada–, durant l’estiu els tècnics de l’entitat faran visites als associats per ajudar-los a resoldre dubtes, sobretot relacionats amb l’aplicació dels protocols obligatoris establerts pel Govern espanyol. I aquesta «aposta per la recuperació de la normalitat» es visualitzarà amb un vehicle corporatiu i retolat que visitarà tots els càmpings que ho sol·licitin.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li