Els bombers ja podran fer servir una part del parc nou aquest mes

0
1285

Ara els treballs se centren en l’edifici nou, que segons els bombers no s’ajusta al projecte que els van presentar


 

L’empresa adjudicatària de les obres de millora i ampliació del parc de Bombers de Figueres han acabat part dels treballs. Es tracta de les dependències que hi ha a la zona de cotxeres, on s’ha habilitat una sala per al cap de guàrdia, magatzems, el vestidor i un gimnàs. Els efectius del cos ja hi han començat a dipositar materials i els armariets on guarden la roba, i les podran fer servir aquest mes.

El delegat d’Interior a Girona, Albert Ballesta, assegura que les obres avancen a bon ritme, i que esperen que es compleixin els terminis previstos. Això implicaria que el mes de juny estiguessin completament acabades. De fet, els treballs se centren ara en l’edifici de dues plantes que s’ha aixecat al costat de les dependències que es van enderrocar. Un espai que albergarà els despatxos, el menjador, la cuina, la sala de comandament i els dormitoris. Els efectius destinats a la ciutat, però, lamenten que s’han fet alguns canvis respecte del projecte que se’ls va presentar. En concret, denuncien que s’han eliminat finestres de l’edifici de nova planta i que s’ha modificat el material amb el qual es cobrirà la façana exterior. A més, diuen que han canviat la ubicació de l’aparcament previst.

Les obres, llargament reivindicades, van començar el juliol de l’any passat i tenen un pressupost d’1,15 milions d’euros. Mentre s’executen, els bombers treballen en mòduls prefabricats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li