Els Aiguamolls es promocionen com a destí ornitològic

0
1940

A la fira Birdfair, de Rutland, també hi va participar, en aquest cas com a coexpositor, el Càmping La Laguna d’Empuriabrava


 

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) va promocionar la setmana passada, del 17 al 19 d’agost, les terres catalanes com a destinació de turisme ornitològic. Ho va fer en un context de primer nivell, la fira Birdfair de Rutland, l’esdeveniment més important d’Europa sobre aquest tipus de turisme.

A l’estand propi de l’ACT va lluir amb llum pròpia una destinació local, els Aiguamolls de l’Empordà, que va compartir protagonisme amb altres nuclis catalans especialitzats en turisme ornitològic com ara el Delta de l’Ebre, el Parc Nacional d’Aigüestortes o el Parc Natural del Cadí-Moixeró. A més, en la fira també hi va participar, en aquest cas com a coexpositor, el Càmping La Laguna d’Empuriabrava.

Catalunya és una destinació privilegiada per a l’observació d’aus, tenint en compte que s’hi poden arribar a observar més de 400 espècies diferents. Per il·lustrar aquesta riquesa, l’Agència Catalana de Turisme va repartir la Guia de Turisme Ornitològic de Catalunya.

La participació a la Birdfair és un pas endavant, ja que el britànic és un dels principals mercats emissors al món pel que fa a turistes observadors d’ocells, normalment persones amb un alt poder adquisitiu.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li