Eleven a 4 anys i 6 mesos la pena pel crim al Noche Latina

0
1441

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya revoca la sentència de l’Audiència de Girona


El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha elevat a 4 anys i 6 mesos de presó la pena per a Richar Germán Martínez, condemnat per degollar un home amb una ampolla trencada davant la discoteca Noche Latina de Figueres el desembre del 2012.

L’alt tribunal català estima parcialment els recursos del fiscal i les acusacions particulars contra la sentència de l’Audiència de Girona, que li havia imposat una condemna de 3 anys de presó per un delicte de lesions amb instrument perillós en concurs amb homicidi imprudent. El motiu és que el TSJC ha revocat dues atenuants que li havia apreciat la primera sentència, un d’arravatament i un altre de confessió. A més, el tribunal condemna ara la discoteca i l’asseguradora com a responsables civils subsidiaris a l’hora de pagar la indemnització de 290.000 euros als familiars de la víctima.

La matinada de l’1 de desembre del 2012 l’acusat estava amb la seva parella a la discoteca Noche Latina de Figueres. La noia va sortir a fora a fumar i Martínez la va anar a buscar. Quan va sortir a l’exterior, va veure la víctima i un altre home que, beguts, estaven molestant la seva xicota. Es va desencadenar una baralla però el vigilant de seguretat de la discoteca els va separar. Després, l’acusat va apartar el vigilant i va clavar a la víctima una ampolla trencada que li va seccionar una artèria.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li