ElegĂ ncia en una vetllada amb aires madrilenys

0
717

L’actuació de l’artista madrilenya va ser l’acte oficial d’inauguració del nou pavelló del Castell, un espai multifuncional ideat per a esdeveniments diversos amb el protagonisme de la llum natural i les vistes als impressionants jardins


«Bona nit, com sempre, un gust ser aquí». Aquestes van ser les paraules d’Ana Belén només de començar el seu concert d’aquest divendres a la nit al Castell de Peralada. L’actuació de l’artista madrilenya va ser l’acte oficial d’inauguració del nou pavelló del Castell, un espai multifuncional ideat per a esdeveniments diversos amb el protagonisme de la llum natural i les vistes als impressionants jardins. Durant la vetllada, Ana Belén va mantenir el seu aire místic i va anar destil·lant la seva elegància cançó rere cançó. Van sonar temes inèdits del seu nou treball Vida, que ha comptat amb composicions de talents com Rozalén, Jorge Drexler, Joaquín Sabina i, per descomptat, de Víctor Manuel. El concert va començar amb el tema que dona nom al disc i seguidament es va entonar el clàssic «Yo también nací en el 53». A continuació, els temes «Mujer Valiente»; «Yo vengo a ofrecer mi corazón», «Las cuatro y diéz» o la coneguda «Desde mi libertad». En total 21 temes amb bisos inclosos que van tenir espai per «A la sombra de un león», «Contamíname»; «Peces de ciudad»; «El hombre del piano»; «Derroche o «Solo le pido a Diós». A mig concert, aparició del fill d’Ana Belén i Víctor Manuel, el també músic David San José. El compositor va compartir escenari amb la seva mare fent-se càrrec dels teclats i també posant veu. Moments de complicitat entre tots dos i cap al final, tot i les peticions, Ana Belén ho va deixar clar. Res de «La Puerta de Alcalà». L’artista va dir: «L’altra part contractant no hi és i no pot ser». Segurament es referia a l’altra veu, la de Víctor Manuel.

El concert va tenir un preludi gastronòmic de luxe amb el menú elaborat pel xef Jordi Plancheria. Homenatge a Madrid amb snacks com les banderilles; el mini pa bao de calamars amb maionesa; els ous estrellats amb pernil ibèric, foie i textures de patata o la sopa d’all amb bolets de temporada. En els petit fours, minixurros amb xocolata. Tot regat amb els vins i caves del Grup Perelada, inclosos els Chivite.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li