Electrodomèstics per a famílies vulnerables

0
397

L’Ajuntament de Figueres ha rebut una subvenció de 6.727’89 euros de la Diputació de Girona per proporcionar electrodomèstics energèticament eficients (neveres, radiadors elèctrics i deshumidificadors) a famílies vulnerables de la ciutat


Acció que combina l’ajut social amb la sostenibilitat. L’Ajuntament de Figueres ha rebut una subvenció de 6.727’89 euros de la Diputació de Girona per proporcionar electrodomèstics energèticament eficients (neveres, radiadors elèctrics i deshumidificadors) a famílies vulnerables de la ciutat.

Aquest projecte ha estat possible gràcies a la intervenció que fa el Punt d’Apoderament Energètic (PAE) a la ciutat de Figueres a famílies vulnerables energèticament, derivades pels Serveis Socials de l’Ajuntament. El total de la subvenció ha permès adquirir 10 neveres, 3 deshumidificadors i 4 radiadors elèctrics, que s’han entregat a 13 domicilis de la ciutat.

Aquesta subvenció està emmarcada en un projecte d’estalvi energètic i pobresa energètica que la Diputació de Girona implementa a tota la demarcació, al qual Figueres està adscrita.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li