Eleccions municipals del 24 de maig

0
435

En aquestes darreres setmanes, Figueres, com altres municipis, s’ha trobat immersa en un ampli debat polític entre els diversos caps de llista dels partits polítics que es presenten a les eleccions, del proper 24 de maig.
El futur de la ciutat, del nou POUM i de la Sala Edison, han estat temes rellevants de les campanyes electorals de les diverses llistes, les quals majoritàriament han coincidit en les ganes de voler un canvi per a Figueres, i així convertir-la en una ciutat moderna i oberta al món.
Algun partit polític en el seu programa ha parlat del fet que a Figueres hi ha un excés d’edificis patrimonials que tenen poc ús, que depenen del món públic i del privat, i que així doncs generen molta despesa innecessària. Per tant, la necessitat de projectes que siguin rendibles és imminent, tant per la ciutat com pels propietaris privats que tenen edificis inutilitzats, vells i que presenten una imatge decadent per la ciutat, perquè el Pla d’Ordenació Urbanística (POUM) no els dóna la possibilitat de fer-hi projectes potents.
Les eleccions municipals han de ser el punt inicial perquè els partits polítics que obtinguin els vots necessaris per tenir representació a l’Ajuntament, tingui el color que tinguin, arribin a una entesa perquè el nou POUM i la Figueres del futur siguin una realitat i no paper mullat. Sembla que les ganes hi són, però la ciutadania figuerenca ho ha de veure, no percebre. Les ganes s’han de convertir en fets consumats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li