El xef de les cinc estrelles, Paco Pérez, serà jurat de ‘GMchef’2020

0
624

El concurs gastronòmic, organitzat per Gros Mercat-GM Food Iberica, es farà en format virtual


El món de la cuina i la gastronomia ha estat molt present durant la situació de la Covid-19. Així ho hem pogut veure aquests dies de confinament, a través de les xarxes socials, i així mateix ho demostra el certamen gastronòmic organitzat per Gros Mercat – GM Food Iberica, que aquest any ha adaptat la cinquena edició amb un format nou: es farà de manera virtual, però sense perdre la seva essència.

ALIMENTA TU TALENTO. La nova edició del concurs Alimenta tu Talento vol seguir la mateixa línia que sempre. Per tant, els estudiants d’hostaleria i cuina hauran de mostrar les seves habilitats culinàries, però en aquesta ocasió ho faran en una nova versió en línia. Ara com ara, la cinquena edició ja té més de 500 alumnes inscrits. Recordem que aquest projecte va iniciar-se el 2016 i en l’anterior edició, la del 2019, el concurs va comptar amb la participació de 971 alumnes de 159 escoles diferents.

TERMINIS. La inscripció per participar en l’esdeveniment gastronòmic estarà oberta fins al 22 de maig. Així doncs, qui hi desitgi concursar pot enviar les seves propostes al llarg d’aquesta setmana. Del 23 de maig al 28 es faran les votacions i el 29 de maig serà el dia que el concurs publicarà la llista de les deu creacions culinàries més votades. Finalment, un comitè d’experts triarà als quatre finalistes que competiran a la final del dia 8 de juny. Aquest serà el dia de la gran final, que es podrà seguir a través del canal de Facebook de GMcash i del canal d’Instagram de GMchef.

EL JURAT. Com hem dit anteriorment, la final se celebrarà el 8 de juny i es podrà seguir a través dels canals digitals esmentats, a partir de les set de la tarda. La tasca dels concursants serà, com sempre, sorprendre un jurat d’excepció, que enguany comptarà amb un alt-empordanès. El jurat estarà format pel xef amb més estrelles Michelin de la comarca, a més d’un prestigiós periodista gastronòmic i altres xefs reconeguts del sector. Estem parlant de Paco Pérez, que disposa de 5 estrelles Michelin: dues en el restaurant Miramar de Llançà, dues més en el restaurant Enoteca de l’Hotel Arts de Barcelona, i una al restaurant 5 (Cinc) a l’Hotel Das Stue de Berlín. També formaran part del jurat Laura Curt, editora de Curt Edicions i directora de la revista Vinos y restaurantes; Carla Peyron, guanyadora de l’edició GMchef 2019, i Juan Jiménez, brand ambasador del concurs GMchef 2020.

Carla Peyron va ser la guanyadora de l’última edició.

PRÀCTIQUES AMB ESTRELLA. GMchef és un concurs gastronòmic organitzat per Gros Mercat l’objectiu del qual és fomentar el talent i la creativitat en la gastronomia, així com impulsar la formació de futurs xefs. La persona guanyadora del concurs veurà recompensat el seu esforç amb una estada en pràctiques en un restaurant amb estrella Michelin.

EMPRESA AMB SEU EMPORDANESA. Des de l’organització, detallen que Gros Mercat és una empresa orientada en exclusiva a la venda per a professionals de l’hostaleria i la restauració, és l’àrea de cash&carry i una de les línies de negoci de General Markets Food Iberica. Es tracta d’una companyia internacional que forma part de la multinacional xinesa Bright Food. GM Food és referent en el sector de la distribució alimentària a Espanya amb una facturació de més de 1.100 milions d’euros i una plantilla de 2.500 treballadors. A banda, Gros Mercat compta amb 71 centres a Espanya.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li